• Wedstrijdverslag Tholense Boys 1 – Walcheren 1

 • Tholense Boys – Walcheren                       3-7 (2-1) 

  Walcheren oefende zaterdag 28 augustus in Tholen tegen de plaatselijke Tholense Boys. Na overwinningen op Noormannen, Arnemuiden en HVV’24 nu dus de 3e klasser uit Tholen.  

  Met een grote selectie begon Walcheren erg slap aan de wedstrijd. Tholense Boys was feller en stopte meer energie in de wedstrijd waardoor we vrij snel met 2-0 achter kwamen. Voetballen op 80% levert tegen iedere tegenstander problemen op. Na de 2-0 kwam Walcheren beter in het spel zonder groots te spelen. Het was allemaal maar net niet. Tholense Boys zakte in, was agressief in de duels en loerde op de counter. Hier had Walcheren moeite mee. Na een 30 minuten schoot Bart de aansluitingstreffer binnen. Met een 2-1 achterstand volgde het rust signaal. 

  In de 2e helft een ander Walcheren. Nu wel met de juiste instelling en concentratie.  Tholense Boys kwam er niet meer aan te pas en Walcheren liep vrij eenvoudig uit naar een 3-7 overwinning. Goals van Viggo (2x), Josimar, een eigen doelpunt en Erik. Een wedstrijd met 2 gezichten en voldoende leermomenten.  

  Dinsdag 31 augustus oefenen we om 20.00 uur in en tegen Oostkapelle waarna zaterdag 4 september we officieel gaan beginnen met de 1e bekerwedstrijd. Thuis tegen Terneuzense Boys, aanvang 15.00 uur. 

   

  Klik hier voor de foto’s en het filmpje van de goal van Josimar