• Wordt Lid van Vrienden van s.v. Walcheren

• In deze zware tijd is het voor alle verenigingen erg moeilijk om “het hoofd boven water te houden”. Dit geldt ook voor de s.v. Walcheren.

Dit is de reden om de “Club van 200 Vrienden” van s.v. Walcheren weer actief op te pakken.

Na het voorstel met het bestuur te hebben besproken (afgelopen zaterdag 23 mei), zijn we direct van start gegaan met het werven van “Vrienden” Met als resultaat dat we op dit moment (woensdag 27 mei) al 30 Vrienden hebben mogen verwelkomen.

Dit is natuurlijk niet genoeg. Onze doelstelling is om 2 borden te vullen, wat neerkomt op 200 Vrienden en daarom doen we een beroep op jullie.

De 2 borden zijn gemaakt en geschonken door Verbart Reclame in Goes. Deze borden komen in de kantine te hangen. Hierop zal uw naam worden getoond.

De uitdaging is om deze 2 borden vol te krijgen, maar daar hebben we jullie voor nodig.

Wij vragen een donatie voor het seizoen 2020-2021 van € 50,- (Dit is nog geen 1 euro per week)

Je wordt lid* voor 1 seizoen.

*Zowel particulieren als bedrijven kunnen lid worden.

Wat krijgt een Vriend van Walcheren

• Naamsvermelding op het bord in de kantine
    • Naamsvermelding op het TV scherm in de kantine

Wat wordt er met u donatie gedaan

• Investeren in materiaal voor de jeugd en senioren
    • Investeren in trainersopleidingen voor de jeugd

Goede ideeën omtrent besteding van de donaties, zijn welkom en kunnen aangegeven worden bij een van de onderstaande namen.

Aanmelden kan bij:

Timo Louwerse 06-15545591

Richard Boel

Michael Richard

Of door een formulier in te vullen (hangen onder het vriendenbord in de kantine) en af te geven in de bestuurskamer.

Of door uw donatie overmaken op rekeningnummer NL92 RABO 0389 3781 27 t.n.v. Club van Honderd onder vermelding van uw naam.

Met sportieve groet,

Timo Louwerse