• Youssef Ben Sellam van s.v. Walcheren geselecteerd voor KNVB Jeugdraad

2 sep 2018
  • Vanaf dit seizoen, 2018/’19, denken voor het eerst elf jongeren tussen de 13 en de 18 jaar uit heel Nederland mee met de KNVB over voetbalthema’s die hén aangaan. Tijdens de eerste bijeenkomst op 31 augustus worden alle jongeren voor het eerst gepresenteerd als Jeugdraad en één van deze jongeren is Youssef Ben Sellam, selectiespeler van s.v. Walcheren en De Groene Ster.

Wat vinden jongeren zo leuk aan het voetbal? En wat juist niet? Wat kan de KNVB doen om voetbal nog beter te maken? En hoe kunnen verenigingen het leuk maken voor jongeren om vrijwilliger te worden?
    Door de inrichting van de KNVB Jeugdraad wordt met jongeren in gesprek gegaan over dit soort thema’s; thema’s die hen drijven. Hiermee geeft de KNVB jongeren een stem; we houden jongeren betrokken bij het voetbal, zij leveren zeer waardevolle input over wat deze doelgroep precies drijft en er worden bestuurders voor de toekomst opgeleid.

Via deze link is de gehele KNVB Jeugdraad te vinden, waar Jort dit seizoen onderdeel van uitmaakt:https://knvb.h5mag.com/jeugdraad/opstelling

Meer informatie over de KNVB Jeugdraad is te vinden op: KNVB Assist à Bestuurders à Vrijwilligers à KNVB Jeugdraad